[button link=”http://tavabin.ir/wp-content/uploads/2013/05/ketabwww.tavabin.ir_.rar”]دانلود پوستر در ابعاد اصلی[/button]
……..
سخنان رهبری درباره کتاب خوانی:
سرگذشت پاسدارى در كشور ما، يك واقعيت شبيه به افسانه است. اگر همين حالا قطعههاى متفرقى از زندگى پاسداران فداكار را در كتابى جمع و به زبانهاى ديگر ترجمه كنند، كسانى كه در حال و هواى مسائل ايران و هشت سال جنگ تحميلى و حوادث كردستان و… نبودهاند، چنانچه اين كتاب را بخوانند، به احتمال زياد از هر ده نفر، هشت، نُه نفر خواهند گفت كه اينها افسانه و مبالغه است؛
در حالى كه افسانه نيست؛ واقعيت است؛ اما اين واقعيت آنقدر برتر از سطح عادى زندگى مردم مادى است كه براى بشر امروز به آسانى قابل باور نيست.
…………
به ادبيات فرانسه نگاه كنيد؛ مطمئناً بخشى از اين ادبيات، مصروف به قهرمانيهاى دوران جنگ است.
چهار سال جنگ بوده، كه فرانسويها دو سه سال آن را دچار فشار بودند و شكست خوردند؛ اما انواع مختلف قهرمانيها را، هم در ميدان جنگ، هم در مبارزات مردمى داخل پاريس، هم در روابط انسانى و نظاير آن، نشان دادند. شما ببينيد كه اينها در رمانهاى فرانسوى چقدر تكرار مىشود.
هرچند من با شعر آنها آشنا نيستم؛ اما بعضى از رمانهاى فرانسوى را كه به فارسى ترجمه شده است، خواندهام.
اصلاً در بهترين رمانها و در عاليترين اثرها، نشانهى آن روزها باقى مىماند. شما ببينيد دربارهى انقلاب روسيه، چقدر كتاب نوشته شده و چه حجمى از تفاخر وجود دارد و براى ديگران باقى گذاشتهاند. اينها چيزهايى نيست كه تمام بشود؛ اينها بايد باقى بماند.
……
من به مواردى برخورد كردم كه قيمتها به نظرم زياد و بيش از اندازهاى كه امروز مقتضى است، بود.
اين بدين خاطر است كه ما از لحاظ كاغذ مشكل داريم. بايد روى بازيافت، صرفهجويى و توليد كاغذ داخلى كار شود؛ كارى كنند كه در كاغذ، صرفهجويى شود. امروز با اينكه آدمى گاهى فكر مىكند كه حالا ديگر دوران “أدقّوا أقلامكم، قارعوا بين سطوركم” نيست، مىبينيم نه! اتفاقاً، باز هم دوران همينهاست.
باز هم بايد قلمها را ريز تراشيد، تا كاغذ كمتر مصرف شود و باز هم بايد در باب كاغذ، صرفهجويى كرد تا به نياز جامعه برسد. علاوه بر اين، مسألهى بازيافت كاغذ و همچنين توليد كاغذ داخلى، بايد إنشاءالله مورد توجه قرار گيرد. بعضى از اين كارها به عهدهى دولت و بعضى به عهدهى مردم است.
…….
خطاست اگر كسى گمان كند، ما كه نسبت به مسألهى مطبوعات و كتاب و نوشتن و نشر در جامعه حساسيت بهخرج مىدهيم، با تفكر آزاد، با فكر آزاد و با مباحثهى آزاد مخالفيم؛ نه. ما كسانى هستيم كه اولين شعارهاى اين مسائل را دادهايم و الحمدلله تا الآن هم دنبالش بودهايم؛ اما با آزادى گناه و آزادى ويرانگرى مخالفيم.
نمىشود اجازه داد كه نسل جوان يك كشور كه به اعتماد ما مىآيد كتاب را از شما مىخرد و مىگويد اينها متديناند و در رأس كار هستند، از اين طريق گمراه يا فاسد شود؛ يا از اين طريق دشمن بخواهد كارى انجام دهد.
……….
بىبندوبارى و فساد هم يكى از شاخههاى تهاجم فرهنگى است؛ اما تهاجم فرهنگى بزرگتر اين است كه در طول سالهاى متمادى به مغز ايرانى و باور ايرانى تزريق كردند كه تو نمىتوانى؛ بايد دنبالهرو غرب و اروپا باشى. نمىگذارند خودمان را باور كنيم.
دهها سال است كه نظريات پوپر در زمينههاى سياسى و اجتماعى كهنه و منسوخ شده و دهها كتاب عليه نظريات او در اروپا نوشتهاند؛ اما در سالهاى اخير آدمهايى پيدا شدند كه با ادعاى فهم فلسفى، شروع كردند به ترويج نظريات پوپر! سالهاى متمادى است كه نظريات حاكم بر مراكز اقتصادى دنيا منسوخ شده و حرفهاى جديدى به بازار آمده است؛
اما عدهاى هنوز وقتى مىخواهند طراحى اقتصادى بكنند، به آن نظريات كهنهى قديمى نگاه مىكنند! اينها دو عيب دارند: يكى اينكه مقلدند، دوم اينكه از تحولات جديد بىخبرند؛ همان متن خارجى را كه براى آنها تدريس كردهاند، مثل يك كتاب مقدس در سينهى خود نگه داشتهاند و امروز به جوانهاى ما مىدهند.
كشور ما مهد فلسفه است، اما براى فهم فلسفه به ديگران مراجعه مىكنند!
…………………………………………………………………………….
دریافت طرح در ابعاد اصلی در فایل عکس
دریافت طرح در ابعاد اصلی در فایل زیپ